✨Praznično glasbeno vzdušje✨ v glasbeni šoli Skladateljev Ipavcev?, ki so jo obiskali otroci Zasebnega vrtca Viljem Julijan
 
?Decembrski čas med drugimi dejavnostmi zagotovo zaznamujejo tudi božične skladbe in pesmice?, ki jih v Zasebnem vrtcu Viljem Julijan v teh dneh zelo veliko prepevamo. Vzgojiteljice smo si zato še posebej želele podariti otrokom posebno doživetje, ki bi ponudilo še dodatno izkušnjo z glasbeno umetnostjo, zato se je del skupine otrok Zasebnega vrtca Viljem Julijan odpravili v glasbeno šolo Skladateljev Ipavcev Šentjur.
Otroke sta v glasbeni šoli sprejela učiteljica klavirja mag. Mojca Eferl in učitelj klavirja prof. Uroš Eferl, ki sta za njih pripravila božično okrašeno učilnico in posebno praznično glasbeno delavnico, ki je otroke navdušila. Skupaj s Palčkom Muzikalčkom so potovali v svet glasbenih ugank, v katerih so spoznavali značilne intrumente, ki se pojavljajo v božičnem času in nanje tudi zaigrali, Palček Muzikalček pa je za otroke razkril še ostale skrivnosti in igre, ki se jih sam najraje igra. Ob koncu so otroci pripravili čisto pravi nastop in naučeno skladbo še zaigrali na Orfove instrumente in zapeli. Za možnost obiska glasbene šole Skladateljev Ipavcev Šentjur se najlepše zahvaljujemo ravnateljici, ge. Simoni Zdolšek za prekrasno vzdušje in pripravljeno glasbeno delavnico pa učiteljema, g. Urošu in ge. Mojci Eferl.