Direktorica Zasebnega vrtca Viljem Julijan razveselila otroke s svojim obiskom in predčasnim ?darilom Božička.??
Otroci Zasebnega vrtca Viljem Julijan so v preteklem tednu doživeli veliko presenečenje. Obiskala jih je direktorica vrtca, ga. Ksenija Pečnik, ki so se je skupaj z vzgojiteljicami zelo razveselili.
Ksenija je otrokom zaupala, kaj ji je prišepnila ptička, ki živi v bližini gospoda Božička. Z navdušenjem so poslušali njeno pripovedovanje in ljubezen, ki se je med njenim obiskom občutila, se z besedami težko opiše. ?Nastala je le tišina, otroški nasmejani obrazi pa so povedali prav vse.
Izvedeli so, da je gospod Božiček otroke Zasebnega vrtca Viljem Julijan želel še posebej nagraditi, saj je opazil kako skozi vso leto razvijajo svoj odnos drug do drugega ter postajajo vedno bolj ljubeči, strpni in spoštljivi do sebe in drug do drugega.?
Skupaj s Ksenijo so se podali na iskanje Božičkovega predčasnega darila in kmalu jih je razveselilo veliko presenečenje. Dobili so prav poseben, nov, pisan pribor za obroke, pisane krožnike, skodelice, kozarčke, vrče za čaj in za vodo ter skodelice za sladice in solato.
Ksenjin obisk se je v vrtcu zaključil s hvaležnostjo in z velikim objemom otrok, ki imajo Ksenijo tako zelo radi.?
Otroci v Zasebnem vrtcu Viljem Julijan od sedaj naprej, ob skrbno pripravljeni zdravi prehrani, uživajo še ob pogledu na nove pisane krožnike in pribor.?