V obdobju, ko so bila Zasebnega vrtca Viljem Julijan zaprta, sta vzgojiteljici Nina in Karmen preko videoklica izvajali dejavnosti, ki so zapisane v letnem delovnem načrtu. Otroci so na ta način pridobivali nova znanja in razvijali svojo ustvarjalnost. Vsako jutro, od 16. marca do 14. maja, sta se vzgojiteljici ob isti uri povezali s skupino. Tako so otroci občutili varnost, ki jim ga je dala vsakodnevna rutina.?

“S Karmen si želiva iz vsega srca zahvaliti vsem otrokom in njihovim staršem, ki so vsakodnevno sodelovali z nama in pomagali uresničevati vse ideje in program, ki smo ga izvajali. Skupaj smo zmogli, da smo ostali zdravi ter povezani drug z drugim.

Iz vsega srca pa se želiva zahvaliti naši direktorici vrtca, ge. Kseniji Pečnik, ki naju je s svojim znanjem in izjemnim vodenjem vodila v vsaki situaciji, v kateri sva tudi sami potrebovali znanje in podporo. Ne le, da smo vzpostavili stik z otroki, ki se je ob začetku epidemije zdel povsem nemogoč, ohranili smo našo povezanost in jo še dodatno okrepili. Hvala iz srca!“??

Z vami delimo utrinke naših poročevalcev iz Studia Ostani doma, kjer so otroci izrazili kako so doživeli naše vsakodnevne videoklice. Zelo pa se veselimo jutrišnjega dne, ko se bomo zopet videli!?